KNIPOOG

Pak de knapzak naar Italië

Klik hier en lees hier hoe Herman Cole van april tot augustus 2020 een Italiëreis maakte met Marinus GEUBELS, gebortig van Sinay, Lande van Waes in 1735 

pdf PELGRIM Intro 

Op 8 maart 2021 verschijnt

Pelgrim met een knipoog - Dóór Italië naar Jeruzalem,

het uitgebreide vervolg op

de zomerse Corona-reisbrieven van 2020. 

Helemaal naar het Heilig Land en terug.

Klik hier en lees er meer over. 


Dietro le quinte di 

'Marino Strizzalocchio e Herman Cole,

pellegrini sulla Via Italiana

per Gerusalemme'


Op maandag 8 maart 2021 om 15u wordt Pelgrim met een knipoog - Dóór Italië naar Jeruzalem de virtuele ruimte ingeZoomd. Inschrijven voor deze Nederlandstalige presentatie via secretariaat@anfiteatro.be is zeer gewenst. Kosteloos.  


Op zondag 14 maart 2021 om 11u organiseert ’t Oneindige Verhaal een virtuele presentatie, in het kader van het Sint-Niklase R-Oh-de Loper-weekend. In samenwerking met Sintur9100 Pasar. Graag inschrijven via info@oneindigeverhaal.be . Gratis. De eerste 96 (!) kopers van een Pelgrim in deze boekhandel gaan naar huis met een gratis  flesje Tripel Karmeliet.


Op vrijdag 19 maart om 20u staat een virtuele presentatie in het Italiaans gepland door de Gentse culturele kring ‘Il Caffè’. Informatie: www.ilcaffe.be . Gratis voor leden van ‘Il Caffè’, 5 euro voor niet-leden.


Op woensdag 21 april om 20u gaat de auteur anderhalf uur de ruimte in met de Leuvense vereniging SPQR die -zoals elk jaar- op die dag de stichtingsdatum van Rome herdenkt. Herman Cole kreeg in 2011 van hen de 2,6 kg wegende Romulusprijs toegekend.


Op zaterdag 5 en zondag 6 juni 2021 om 17u vertelt Herman Cole over zijn boek in de bedevaartkapel Onze-Lieve-Vrouw van Halle in Sint-Niklaas. In het kader van de Open Kerkendagen. Meer details volgen. 

Zin in een Su-per-zak? Kijk bij het ver-MAAK

en klik HIER

December 2012: Herman COLE  in Colmar, de Elzasser zusterstad van Sint-Niklaas:

'Voilà qu'arrive Sa Sainteté!'